Home > Verzekering voor verhuurders

Tijdelijk uw motorhome verhuren.

dubois-leulier-motorhome-assurance-location-louer

Wenst u af en toe uw motorhome te verhuren ?

Dit is nu eenvoudig en zeer interessant !

Verhuur uw motorhome aan particulieren zoals u dat zou doen voor uw appartement aan de kust of platteland. Dit is een interessante oplossing die u toelaat uw aankoop te rentabiliseren en een bijverdienste te bekomen.

Dubois Leulier is uw ideale partners!

Zich verzekeren

Dubois-Leulier heeft een verzekeringspolis ontwikkeld die u toelaat met gerust gemoed uw motorhome te in alle veiligheid te verzekeren in het kader van verhuur.

 

Wat dekt deze verzekering :

 

De dekkingen gedurende de verhuurperiode zijn dezelfde als de bijzondere voorwaarden omschrijven in de basispolis van de verzekeringsnemer :

– BA
– Of BA + “kleine omnium”
– Of BA + “grote omnium”

 

De vrijstelling in Omnium wordt verdubbeld gedurende de verhuurperiode.

 

Diefstal is gedekt (in zoverre “kleine omnium” voorzien is in de bijzondere voorwaarden van de basispolis) met uitzondering van ontvreemding door de huurder.

 

Gedurende de verhuurperiode is de vrijstelling voor diefstal dezelfde als deze voor de Omnium.

 

De garanties Rechtsbijstand en Assistentie zijn niet geldig gedurende de verhuurperiode. De bijstand gedurende verhuur wordt echter voorzien door Direct-Motorhome in het verhuurcontract.

De garanties die de verzekeringsnemer of zijn familie dekken, zoals de RC Max of garanties van het type (bestuurdersverzekering of verzekering inzittenden) zijn niet verleend aan de huurders. 

 

Verzekeringsvoorwaarden :

 

De huurder moet minstens 30 jaar zijn en een rijervaring te kunnen staven van meer dan 5 jaar. Hij moet daarenboven een afwezigheid van schadegevallen in fout kunnen staven voor eenzelfde periode

 

De motorhomes van >3.5T kunnen niet verzekerd worden met deze formule.

 

 

Gedurende de verhuurperiode kan het voertuig door maximaal 2 personen bestuurd worden. Dit dient vastgelegd te worden bij ondertekening van het verhuurcontract.

 

Contacteer onze raadgevers voor meer informatie.

 

Wens u een professioneel verhuurder te worden?

Indien u een activiteit van professioneel verhuurder wenst op te starten, gelden er andere voorwaarden; U moet ingeschreven zijn als bedrijf en de activiteit van verhuurder in uw handelsstatuten vermelden. De verzekeringspremie alsook het type van garanties zal aangepast worden (waaronder de mogelijkheid van de ontvreemding van de motorhome door de huurder te dekken, het specifiek aangaan van een bijstandsformule bij panne,…)

 

Contacteer onze raadgevers voor meer informatie