Home > Wie zijn we?

DUBOIS LEULIER, leider in verzekering en financiering van motorhomes

U plant een motorhome te kopen of u bezit er reeds één? Gefeliciteerd! U kan ook, zoals de vele motorhome eigenaars, genieten van de specifiek door Dubois-Leulier ontwikkelde verzekerings- en financieringscondities.

Sinds 1891 actief als makelaar, heeft Dubois-Leulier meer dan 20 jaar geleden geïnnoveerd met een specifiek op maat gemaakte verzekering voor motorhomes. Gepassioneerd, en zelf eigenaar van een motorhome, heeft Dubois-Leulier reeds een lange expertise opgebouwd in deze bijzonder tak. Wij zorgen er dagelijks voor dat uw vrijetijdsvoertuig intact blijft!

Dubois-Leulier, een team in dienst van uw passie!

Verzekeringen, financieringen, en bijhorende bijzondere diensten, Dubois-Leulier kan dit voor u behartigen!
Het verwerven van een motorhome betekent een belangrijke investering. Als gepassioneerde en gespecialiseerde verzekeringsmakelaar heeft Dubois-Leulier specifieke verzekering- en financieringsproducten ontwikkeld voor uw motorhome

Geen enkele andere verzekeringsmakelaar biedt u zulke gespecialiseerde service! Deze specialisatie biedt u volgende voordelen:

  • Uitgebreide dekkingen
  • Zeer voordelige voorwaarden voor uw financieringen
  • Een verzorgde persoonlijke service
  • Een zeer goede kijk op uw behoeften op vlak van de typische risicodekkingen voor uw motorhome

 

Contacteer ons

dubois-leulier-assurance-motorhome-financement-qui-sommes-nous-01 dubois-leulier-assurance-motorhome-financement-qui-sommes-nous-02