Home > Andere diensten

 

dubois-leulier-assurance-motorhome-autres-services

Wij zijn tevens uw partner

In verzekeringen | In investeringen | In fiscaliteit

VERZEKERINGEN

 

Verzekering voor auto’s :

Het is belangrijk om uw auto te verzekeren bij dezelfde maatschappij als voor uw motorhome om diverse redenen:

De eerste is dat als u enkel uw motorhome verzekerd bij een maatschappij deze dan het voertuig aanschouwt als uw hoofdvoertuig: deze die u gebruikt om te gaan werken, uw boodschappen te doen, uw kinderen op school op te halen…. Wat niet een normaal gebruik is voor een motorhome! Het feit dat u bijkomend een auto verzekerd bewijst dat u deze auto gebruikt voor elke dag en dat uw motorhome wel degelijk een vrijetijdsvoertuig is die af en toe gebruikt wordt.

Daarenboven, het feit van bijkomend uw auto te verzekeren bij dezelfde maatschappij laat deze laatste toe uw rijervaring over te nemen.

 

 

De 1ste omnium fietsverzekering

Dubois-Leulier gooit zich als eerste op de markt met AEDES om een fietsomnium te lanceren.

  

Vandaag zijn zekere fietsen echte parels van technologie et dit betekent zeker een hele investering, helaas delicaat, want fragiel en dikwijls het voorwerp van diefstal.

 

Om de problemen van diefstal en materiële schade te omzeilen bieden we u een volledige aangepaste omnium verzekering voor uw fiets aan, wereldwijd.

 

De voordelen van een omniumverzekering voor uw fiets :

Diefstal en materiële schade wereldwijd gedekt,

De verzekerde waarde is BTW inclusief, op basis van de aankoopfactuur van uw nieuwe fiets,

De mogelijkheid van uw accessoires te verzekeren,

Een mogelijkheid met familiale clausule, alle fietsen zijn gedekt met één polis,

Een aantrekkelijke premie,

Een minimale vrijstelling,

Voor de meerderheid van fietsen, voor de meerderheid van de fietsers.

 

Toetredingsvoorwaarden.

Geniet van een korting van 33% van de premie voor uw fietsomnium mits een BA-Auto verzekering of woningverzekering in ons kantoor.

De fiets(en) moeten jonger zijn dan 2 jaar bij de aanvangsdatum

De aankoopwaarde van uw fiets moet tussen de 500€ en 10.000€ liggen, BTW inbegrepen.

 

Aarzel niet ons te contacteren via onze pagina met offerteaanvraag, per email of per telefoon, wij zijn steeds beschikbaar voor bijkomende uitleg.

 

 

Woningverzekering

In samenwerking met de meeste verzekeringsmaatschappijen, bieden we u de meest passende formule aan, of u nu eigenaar of huurder bent.

Daarenboven, indien u eigenaar bent van een motorhome bij ons verzekerd en indien u de optie diefstal van de inhoud van uw woning hebt onderschreven, bieden we u een gratis extensie aan van uw verzekering met dekking van diefstal van de inhoud van uw motorhome. En dit op basis van het principe van verplaatsen van een gedeelte van de inhoud van uw woning naar uw motorhome. Dit is echt een meerwaarde indien u op verplaatsing gaat met een computer, een fotoapparaat of ander voorwerpen van waarde.

 

 

De BA-Familiale verzekering

Deze komt tussen voor de lichamelijke en materiële schade die u aan derden kan veroorzaken tijdens uw privé uren.

 

Zoals u uit voorgaande kan afleiden, het is steeds interessant uw verzekeringspolissen bij dezelfde maatschappij te plaatsen. Dit biedt u de beste garanties op een interessant tarief en niet verwaarloosbare garantie-uitbreidingen.

Indien u een kind met rijgerechtigde leeftijd, gaat het dan ook veel makkelijker gaan om deze te verzekeren.

 

 

Rechtsbijstand

Deze komt tussen ten gevolge van een gedekt schadegeval in het kader van één van uw polissen. Wij raden onze klanten aan deze te plaatsen bij een aparte maatschappij gespecialiseerd in Rechtsbijstand. Het voordeel is drieledig :

1) Geen belangenconflict met de maatschappij die uw goederen verzekerd alsook uw BA.

2) U kunt genieten van extra voordelen die uw traditionele verzekeringsmaatschappij niet kan bieden.

3) In geval van globalisatie, zou het best kunnen dat het totaal kostenplaatje gunstiger is.

 

Wij bieden zeker nog andere dekkingen aan zoals hospitalisatieverzekeringen of inkomensgarantie. Wat u ook nodig mocht hebben op vlak van verzekering, wij zullen steeds een aangepast product kunnen voorstellen

 

> Bladhoofd

LEVEN EN BELEGGINGEN

Twee takken bestaan er in de levensverzekeringspolissen :

 

Tak 21 :  Garandeert uw kapitaal, stelt een gegarandeerd basisrendement voor en een deelname in de winsten afhankelijk van de marktconjunctuur.

Tak 23 : Bij middel van investering in TAK23, investeert u in de beurs via diverse fondsen die worden voorgesteld door de diverse fondsenbeheerders.

Zulke investering kan, volgens uw profiel, een mooie risicospreiding zijn voor uw investeringen. En u bewaart een veiligheid dankzij opties zoals de “Stop Loss”.

 

Enkele maatschappijen bieden u de gelegenheid om in beiden takken samen te investeren in één en hetzelfde contract. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

 

> Bladhoofd

FISCALITEIT

Fiscaliteit voor de particulier

Wij stellen eveneens fiscale contracten voor aan onze klanten, pensioensparen en lange termijn sparen. Dit laat fikse kortingen toe op uw belastingen terwijl u een mooi kapitaal bijeenspaart voor uw pensioen.

 

Fiscaliteit voor de KMO

De zelfstandigen hebben ook hun mogelijkheden, Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen en Individuele Pensioentoezegging. Deze producten zijn onontbeerlijk in het kader van uw activiteit.

Ze laten een fikse belastingskorting en besparing voor uw sociale lasten terwijl u een mooie kapitaal voor uw pensioen bij elkaar sprokkelt. Maar dit zijn niet de enige voordelen…

 

> Bladhoofd

 

Contacteer onze raadgevers voor meer informatie.